Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2011 14:40 - Спас и спортните страсти.
Автор: edencrossing Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2924 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 09.07.2011 15:10


  Спас и спорта...   Връщаме се обратно през лето Господне 2011г - датата е 08.07.Спас след няколкото неуспешни връзки през живота си имаше поведение, или по-точно липса на каквото и да било такова на "заклет ерген". Това обяснява донякъде и загрубелите му мазоли на ръцете. В предишни постове касаещи Спас съм споменавал афинитета му към древното "изкуство" наречено онаниране, но за него в раздел "полово съзряване и интимен живот"... Та по темата:  
  В "Спас и неволите му" завърших с думите: "Каза нещо като: "Пффффффрр", разплу се, погледна си косматите зърна през мрежестия потник, усмихма се доволно и зачеса прижълтелите си слипове с мръсни ръце, отпивайки блажно ракийка без мезе."   Оттук следва какво му се случи него ден - 08.07.2011г., а именно:   Квалификациите за Световната Лига по Волейбол бяха минали успешно за нас, а Спас както знете обича спортовете с ръце, щото на младини са му идвали отръки и са му слабост...Днес бе решаващ мач м/у България и Италия, в който ние бихме безапелационно с 3:0 гейма. Който гледал - гледал, който не е, да се радва на наш Спас.       То не бяха сръбски псувни по време на мача, то не бе потене. Мрежестия му потник, който съдържа целия смисъл на думата "потник" в себе си, така бе пропит с пот от подмишницата на Спас, че бе заприличал на стара рибарска мрежа положена на туловището му да съхне. Плетената дамаджана с домашна ракия от Спасовото село бе започнала да се бландика като поизпразнения варел с нафта в мазето му. Фъстъците ги мааше със замах и пълна шепа, пространството около захабения диван бе пълно с шлюпки от слънчогледово семе, които той щеше да даде на малкото канарче, което отглеждаше на тавана си. Нито мислеше за неработещия асансьор, който така го мъчеше докато слизаше пеш за да купи семки и фъстъци за мача, не чуваше дори захождащите самолети над старата панелка в която живееше, канещи се да стоварят поредната порция туристи на летището, които той така силно мразеше, макар и той сам да не знаеше защо! Мразеше ги толкова силно, както дори не бе обичал през целия си живот, като изключим може би Теменужка - неговата "скъпа" от Лесотехническия техникум, но за тази разбита любов друг път...Сега за мача и съпътстващите го събития.       Първия мач за деня - България с/у Италия казахме завърши прекрасно, но не бяхме били в предните две срещи и сега за да се класираме за следващата фаза, трябваше да разчитаме невероятната Аржентина на бие Полша, а те си падат леко танго манияци и Спас подозираше, че ще гледа поредното порно в спортен вариянт по БНТ. Въпреки всичко бе заложил онези последни 100 € от гурбета в Гърция за победа на Аржентина, така хем щеше да е щастлив за България - хем щеше да си понапълни джоба и да има лев за нов варел нафта на черно, с който да иде за нови дамаджани до село, няколко щайги домашно и едно добре отгледано и заклано прасе, което празния фризер го чакаше с нетърпение. Спас като си представеше предстоящия пир му потръпваше несъзнателно мустака, темето също, в следствие на което пърхота му леко поизпадваше по последните резани бахур послани на вчерашният вестник върху малката му масичка в хола.   
  Мача на истината започна, Спас тропна юнашки с крак, изпсува усмихнато в израз на щастие. Чак му идеше да запее химна на Аржентина, но уви...Не знаеше "Аржентински". Само бе чувал за Рио де Жанейро, но не знаеше, че това е в Бразилия. Как да е, Мача се играеше, спас бе потънал в телевидението сякаш сложил 3D очила, гледаше завързата игра и даваше наставления наравно с тренера. Потеше се по начин непознат на нас хората. Мишницата му се потеше по-силно от всякога, капките завиваха космите и като софийска баница. Тези от тях, които успяваха да се плъзнат към паласките му през спластената му четина завъртаха космите му като мъхове по ръба на водопада "Игуасу". Всичкото това напрежение и искрена емоция си бе за Спас чиста проба спорт, щото това бе единствения начин, по който той гореше излишните калории. Но за да не изнемощее се тъпчеше със 100% чист холестерол под формата на бахур наместо допинг, който той несъзнателно, но старателно плюеше по посока телевизора фъфлейки псувни по адрес на волейболистите.    Дойде време на тайбрек-а, който си бе направо прединфарктен за Спас. Предчувствието му за спортно порно по БНТ от аржентинска страна се сбъдна, загуби онези 100 €...Прииска му се да си пусне истинско порно да утеши мъката, така и така тази седмица не бе лял ДНК по захабения диван, но нямаше порноканали, а не знаеше как да работи с интернет. Това го накара да преусмисли приоритетите си и вместо нафта му хрумна да се запише на курс за ползване на online услуги за възрастни, за които той бе чувал само добри неща от децата ритащи топка на прашното игрище пред блока му.  
     ПС: Приликата с реални лица, задници, събития и места е напълно случайна.   Определено следва продължение...  



Гласувай:
1



1. jackdaniel - Приятно
01.08.2011 04:51
ме изненада с продуктивноста си. Хубава е цялата серия.

Приликата с реални лица е масова и повсеместна.
цитирай
2. edencrossing - Масова и повсеместна прилика....
01.08.2011 20:47
jackdaniel написа:
ме изненада с продуктивноста си. Хубава е цялата серия.

Приликата с реални лица е масова и повсеместна.


Някак ми се ще да продължа още в момента поредицата. Мисля е време да разберем как се записва на курс по компютърна грамотност, за половото му съзряване, както и за Теменужка...
Просто в момента съм на една друга вълна и не знам кое да напиша първо...Но близките дни ще се разбере. Дано скоро прочета и нещо ново от теб също.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edencrossing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 217176
Постинги: 56
Коментари: 55
Гласове: 112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031