Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2010 03:41 - Отпред ща КУРтя, отзад ща ЛУБРИМ Несъразмеримото щастие на жената и размера!
Автор: edencrossing Категория: Забавление   
Прочетен: 3218 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 27.04.2010 13:52


Отпред ща КУРтя, отзад ща ЛУБРИМ

Фендументалната връзка между размера и несъизмеримото женско щастие.

Казват, че размера нямал значение и потвърждават думите си с това, че се „радвали” на малките неща! А ако попаднат на нюню, то той бива одумван дваш повече сред приятелки, отколкото ако е попаднала на пожарогасител. Един вид приказките за размера изречени от женските уста са обратно пропорционални по количество на „членската ни маса”. Колкото е по-малко, толкова повече се говори и обратно. Вероятно защото при наличие на пожарогасител трудно се отваря уста и комплимента за теб може да бъде само в сълзата и спускаща се по бузата докато дава най-доброто от себе си, оставаща безмълвна. Виж и доволния поглед, когато менюто е пълно, човек е доволен. Както любовта на мъжа минава през стомаха, на жената в случая и минава през устата.

Но само в този случай!!! Люби орално, не бъди HUMMER. Същото мога да кажа и на жените като отношение в ласките си към мъжете. Не може да казвате на мъжете: „Чукай ме сякаш ме мразиш.!” Колкото и да ти напира страстта мила ми лейди, ти не си пън да те цепя преди да сложа дървото в кюмбенцето, нали... Тук е важно вниманието с което се поднася хрущяла, щото сексуалната ти култура и уважението към половинката ти лъсва като бял бастун на слепец – онанист. Опипвайки насляпо, даже ошляпвайки в случая разваля романтиката, дори да си запалил от онези свещи дето миришат арно. Да, знам не е като домашната гроздова на аромат, но обстановката трябва да е Фън Шуй винаги според емоционалните нагласи на партьорите, тъй че остави ракията за мача с приятели, когато ще си разказвате за жените и оралната любов това, което те ще си разказват на козметичката си Кичка в МОЛ-а. Както казват жените от една „секта” на секса: „ Размера не е от значение след двадесетия сантиметър!” Лакомии ще си кажеш, също и лицемерки, понеже твърдят, не случайно твърдят, а не намекват, че се радват на малките неща. Искат да видят изпълваш ли ги с изпълнение от класа и под 20см. Много сакрално число в женската философия за психологията на сексологията на акта като такъв, хаха.

Шегуавм се халтурейки мозъчните си гънки тук, но не знам доколко лавирам, жилирам...Най-добре с вираж да жунглирам - тип осморка. Относно лакомията, тя я има в смисъл, че женската вулва е ни повече, ни по-малко 13-15см. Остсаналото е разтегливост, която чисто и просто си зависи от това как наша милост, в случай че сме милостиви – успеем да я предразположим да се отпусне и разтегли в положителна посока на романтиката в любовната игра. Храбрият шивач не обръща хастари като прави конфекция, той е като ювелир, майстор на детайлите, даващ всичко да бъде кадифената  ръкавица по мярка на „графинята”. Сещам се разни вицове за Поручик Ржевски и Наташа Ростова по този повод като казвам графиня, но тях след малко. Това има предвид една жена заявявайки, че я радват малките неща, да може да работиш като ювелир, да фугираш с всяка фибра на тялото си, било то език, грамотния ти или оставяйки си пръстовите отпечацъци наместо цитонамазка вагинално за анализ дали ръцете ти са като на стругар или като на писар.

Каквито и да са, намери фугата за тях и другите си първини и вторични полови белези за да бъде отпечатъка от теб намясто вклинен и траен не само като присъствие, а и като чувство на удоволствие. Щото трябва ли да се търпи като чуждо тяло е като зъбобол и трън в задника, излишно стъргане на епидермална тъкан, която макар и да се регенерира, оригинала е винаги за предпочитане от последвалото регенерирано копие - клонинг. Жената, както и ти, не сте XEROX,  не го забравяй. А за индигото и почитателите на езичниците като монотеизтично сексуално вероизповедение ще пиша на по-бодра глава, че рискувам да изхалтуря и тая тема, а тя бива да бъде завършена като ръчнонаписано писмо, запечатано в плик с език. Така, написахме за КУРтенето и малко за ОРАЛилизирането. За втората част на заглавието ми –„отзад ща ЛУБРЯ”, ще отделя време при продължението на темата, където ще пиша и за „индигото” и почитателите на езичниците като монотеизтично сексуално вероизповедение. А сега обещаните ВИЦОВЕ с леко, не LEGO вулгарен привкус, ммм, макар и легото да има място в трактовката на мисълта ми, точно толкова, колкото и леглото. Но то е просто хоризонтално изражение на вертикалната прелюдия и мисли... Та вицовете:

 

Поручик Ржевски много искал да свали Наташа Ростова, но все неможел и питал свой колега от армията как той сваля жените... Отговорили му, че жените се интересуват от музика, време и животни. Поручик Ржевски така и направил. Видял графинята да се разхожда с кученцето си в парка и я заприказвал непринудено, ритайки кучето и силно та да полети:
-Графиньо, хубаво куче, но лети ниско при ритник, което значи, че времето е на дъжд. У нас имам барабани, ай са е*ем?!?

 

Наташа Ростова била поставила нов ламинат в балната зала на двореца си и играела балет, когато ненадейно се подхлъзнала и падайки направила шпагат, но не какъв да е, а и се слепнала п*тката на ламината...получил се вакуум! Не може да помръдне, но в този миг се появявя Поручик Ржевски и разбирайки какво става и предложил:
-Графиньо, предвид ситуацията Ви предлагам да пробия дупка с бургията в пода от долния етаж, вакуума ще декомпресира и ще можете да станете. Ок?
-Не, за нищо на света, тъкмо сложих нов ламинат за бала, правих ремонт, не ща да си разбивам ламината затади един шпагат с вакуум!
-Графиньо, тогава ако не възразявате ще Ви плъзззгам бавно до кухнята да оправим положението на теракота...





Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. helloworld - :)))))))))))
19.03.2012 20:11
посмях се:))))))))
цитирай
2. edencrossing - :)
25.03.2012 02:44
helloworld написа:
посмях се:))))))))
Отдавна не съм влизал тук и ми се види си струва да напиша продължение на други мои неща, та и някои нови умът ми...Дано ви понесе простотията ми по това време.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edencrossing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 217176
Постинги: 56
Коментари: 55
Гласове: 112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031